Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma til private hjem

VIKA-clean er et rengøringsfirma til private hjem. Vi har stor erfaring med både store og små opgaver, og ved, at de fleste har forskellige behov og præferencer. Hos os får du derfor mulighed for at skræddersy din rengøring, helt som du ønsker.

Vil du høre mere, eller bestille en af vores eksperter i rengøring, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail til info@vika-clean.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Lav en fast ugentlig aftale med os

Vi kender alle følelsen af at have et helt rent og ryddeligt hjem. For langt de fleste giver det mere overskud, mindre stress i hverdagen og færre diskussioner indbyrdes. Det er derfor ikke kun en investering i hjemmet, men også det generelle velvære.

Som rengøringsfirma til private hjem, har vi stor erfaring med at lave faste ugentlige aftaler med vores kunder. Dét betyder, at vi sammen aftaler en fast dag, der passer ind i jeres skema, hvor vi sørger for, at jeres hjem skinner resten af ugen.

Undersøgelser viser faktisk, at du kan brug penge på rengøring og bliv lykkeligere af det. At betale sig fra rengøringen, er med andre ord ikke noget, man skal undervurdere.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfyld kontaktformularen ude til højre, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Står du midt i en flytning, og er presset på tid? – Hos VIKA-clean kan vi stå for din flytterengøring.

Brug weekenderne på det du har lyst til

De fleste har en travl hverdag med fuldtidsarbejde, børn der skal hentes og madpakker der skal smøres. Det giver meget lidt plads til kvalitetstid, og dét der faktisk gør, at hverdagens stress og jag giver mening.

Med et ugentligt besøg af et rengøringsfirma til private hjem, får du mulighed for at bruge din fritid på nøjagtig dét, du har lyst til.

Weekenderne vil derfor ikke bestå af praktiske gøremål, men dét weekender faktisk er tiltænkt – nemlig afkobling og afslapning.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller booke en af vores dygtige eksperter, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfylde kontaktformularen til højre.

Som rengøringsfirma til private hjem kan vi sørge for . . .

Vi oplever ofte, at mange har en rengøringsopgave, der har naget dem i et godt stykke tid. Det kan være dine skabe eller skuffer i køkkenet, som lige akkurat aldrig når at blive rengjort, fordi de større overflader bliver prioriteret højere, når tiden endelig er til det.

Når du har booket en af vores medarbejdere, er det en god ide at indvie os i dine tanker og præferencer for rengøringen. Hvis du gerne vil have, at der skal bruges ekstra tid på dine skabe, skuffer eller noget helt tredje, er det ikke noget problem.
Her kan du læse mere om hvad der bliver udført ved → privat rengøring

Hvad koster et rengøringsfirma til private hjem?

Fordi vi altid bestræber os efter at opfylde dine ønsker for rengøring, vil vi først kunne give dig en eksakt pris, efter du har indviet os i dem. Når vi har haft vores første snak, vil vi derefter kunne give dig et skræddersyet tilbud, der selvfølgelig passer ind i jeres kalender.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få hjælp fra et rengøringsfirma til private hjem, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en besked med dine ønsker i kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean