Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma Albertslund

Søger du et seriøst rengøringsfirma i Albertslund eller omegn?

VIKA-clean tilbyder kvalitetsrengøring i hele Storkøbenhavn – og Albertslund er ingen undtagelse.

Kontakt os61 24 24 24 eller info@vika-clean.dk for privat eller erhvervsrengøring Albertslund.

VIKA-clean – dit tillidsvækkende rengøringsfirma Albertslund

VIKA-Clean er et moderne rengøringsfirma, som tilbyder kvalitetsrengøring til alle kunder – private såvel som virksomheder.

Vælger du os som dit lokale rengøringsfirma i Albertslund, bliver du altid mødt af uddannet personale. Alle vores medarbejdere er uddannet i korrekt håndtering af produkter og udstyr, ligesom de løbende gennemgår efteruddannelse for at holde deres viden og evner ajour.

Hos VIKA har vi nøje udvalgt vores medarbejdere på baggrund af deres personlige fremtræden. Det er en tillidssag at overlade dit hjem eller din virksomhed til rengøringsfolk. Derfor ansætter vi kun personale, der deler vores egne kerneværdier – ærlighed, tillid, service og kvalitet. Og så er vi selvfølgelig fuldt forsikrede.

Det sikrer, at du får den samme høje kvalitet og tillidsvækkende behandling hver gang med VIKA-clean som din leverandør af rengøring Albertslund – uanset om du blot ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, eller om du har brug for fast rengøring af hele din virksomhed.
rengøringsfirma albertslund

Vi klarer alle dine rengøringsopgaver

VIKA-cleans medarbejdere er uddannet til at håndtere en bred vifte af rengøringsopgaver.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Du får altså samlet næsten alle dine behov for rengøring ét og samme sted, hvis du vælger os som din foretrukne rengøringsfirma i Albertslund. Ingen opgaver er for små eller for store. Og vi kommer, når du har brug for det.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Ring til os på 61 24 24 24, eller skriv til info@vika-clean.dk.

Husk, vi også fungerer også som rengøringsfirma til private hjem.

Derfor bør du vælge et rengøringsfirma

Måske er du typen, der ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og finde knofedtet frem – og du tænker måske, at du sagtens selv kan klare rengøringen selv. Eller måske synes du bare, at det er unødvendigt at bruge penge på et rengøringsfirma.

Men der er faktisk flere gode grunde til at overlade din rengøring Albertslund til en professionel leverandør som VIKA-clean. Vi har samlet en håndfuld af dem her.

Privat rengøring – du bliver lykkeligere af at betale for rengøring
Undersøgelser viser, at du bliver lykkeligere af at betale dig fra pligter i privaten som indkøb, børnepasning og rengøring. Det kan altså godt være, at rengøringen koster en smule på budgettet og bankkontoen – til gengæld får du tanket op på lykkekontoen.

Med VIKA-clean som dit rengøringsfirma i Albertslund vil du måske også blive overrasket over de konkurrencedygtige priser. Vi har nemlig valgt at holde priserne nede – og kvaliteten i top.

Erhvervsrengøring frigør tid til kernekompetencerne
Når du skal overveje, om du skal vælge erhvervsrengøring, er det nok ikke så meget lykke,
som spiller ind – men derimod tid, penge og ikke mindst trivsel på arbejdspladsen

Først og fremmest skal du tænke på, at dine medarbejdere er ansat på baggrund af deres kompetencer inden for deres specifikke fagområde – ikke deres evner til at vride en karklud eller svinge en støvsuger. Og jo mindre tid dine ansatte bruger på ad hoc-opgaver som rengøring, desto mere tid har de til at fokusere på virksomhedens kernekompetencer – og det gør din virksomhed mere ressourcestærk.

Lad derfor dine ansatte gøre det, de er gode til. Og overlad rengøringen til et professionelt firma som VIKA-clean.

Hyppig rengøring forbedrer trivslen Rene lokaler skaber et bedre indeklima. Og indeklimaet er vigtigt på en arbejdsplads, hvor mange mennesker opholder sig i adskillige timer ad gangen hver dag. Er luften derimod fuldt af støv og skadelige partikler, risikerer dine ansatte at blive trætte, umotiverede og syge.

Gør derfor dine medarbejdere en tjeneste, og sørg for hyppig rengøring i virksomheden – for eksempel ved at vælge et rengøringsfirma som VIKA-clean. For når du bruger os som rengøringsfirma Albertslund, får du rengøring lige præcis så tit, du har behov for det.

Erhvervsrengøring giver færre sygedage
Heldigvis tænker de fleste ledere på deres medarbejderes ve og vel. Men det er nok de færreste, der tænker over, at tastaturer, dørhåndtag og dørknapper kan være de rene bakteriebomber – og det kan give mange ekstra sygedage til dine medarbejdere.

Sygedage er som bekendt lig med mindre arbejde – og følgende lavere tal på bundlinjen. Det kan altså være en fornuftig investering af betale for rengøringen i din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøring Albertslund

Har du spørgsmål til vores rengøringsydelser? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud fra et seriøst rengøringsfirma i Albertslund?

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller skriv os til via kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi holder til på Roskildevej 5, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også rengøring i Albertslund – ligesom vi dog også gerne kører ud til resten af hovedstadsområdet. Geografi skal ikke være en hindring, når dit hjem eller din virksomhed har brug for en grundig rengøring.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean