Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Rengøring Albertslund

Er du på udkig efter rengøring Albertslund? Så er du landet det rigtige sted. Hos VIKA-Clean har vi mange års erfaring med rengøring i Albertslund til både privat- og erhverv. Vi kan med garanti skræddersy en plan der passer ind i dit skema.

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Hvad kan vi tilbyde af rengøring i Albertslund?

Privat rengøring Albertslund

De fleste af os har en travl hverdag, hvor rengøringen ofte er det første til at blive udskudt. For størstedelen resulterer det desværre bare i endnu mere stress.

Hos VIKA-Clean har vi stor erfaring med faste ugentlige aftaler i private hjem. En ugentlig rengøring gør nemlig din hverdag dét mere overskuelig. Du får tid og overskud til de ting, der giver dig energi og livskvalitet. Samtidig vil weekenderne blive spenderet i hyggens og afslapningens tegn.

Få skræddersyet en plan efter dine ønsker

Når vi rykker ud og gør rent, er det helt og holdent på dine præmisser. Du bestemmer selv, på hvilket tidspunkt af døgnet, du vil have rengjort din bolig. Rengøringen kan foregå i dagtimerne, imens du alligevel er på arbejde eller skole. På den måde kommer du hjem til et skinnende rent hjem efter en lang arbejdsdag.  

Undersøgelser viser, at du kan bruge penge på rengøring og blive lykkeligere. Det faktum giver for os rigtig god mening. Vi oplever nemlig ofte, at vores kunder får langt mere livskvalitet og overskud af at få en hjælpende hånd til rengøringen.

Står du over for en flytning, kan vi også sørge for din flytterengøring. Da vores søster-virksomhed er VIKA-Flyt, har vi derfor stor erfaring med at give boliger den helt store rengøring.

Har du brug for rengøring Albertslund skal du være velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfylde kontaktformularen til højre.

Erhvervs rengøring Albertslund

Hos VIKA-Clean har vi stor erfaring med rengøring til virksomheder. Om det er lagerrengøring, butiksrengøring eller kontorrengøring, klarer vi den. Det eneste vi i fællesskab skal have styr på, er hvornår det passer jer.

Fleksible tider

Vi ved, at det ikke er når som helst I har tid til at få rengjort jeres kontorer eller lokaler. Ofte er vi nødsaget til at gøre det på skæve tidspunkter af døgnet. Af den grund udfører vi gerne rengøringen i det tidsrum der passer ind i jeres skema. Rengøringen vil derfor ikke komme til at påvirke jeres arbejdsrutine.

Det eneste i vil mærke til os, er de skinnende og rene lokaler i møder ind til om morgenen.

Giv arbejdspladsen et sundt miljø

Et sundt arbejdsmiljø er vigtigt for medarbejderes trivsel. Støv og andre partikler kan være med til både at give hovedpine og sløvhed. Det giver uoplagte medarbejdere, der ikke har de rette forudsætninger for at udføre deres arbejde ordentligt. Derudover kan støv i hjørnerne give et dårligt indtryk, hvis der er kundebesøg.

Har I en større virksomhed, med behov for toiletrengøring flere gange om dagen, kan det også arrangeres.

Læs bl.a mere om indeklima her.

Vil du høre mere om mulighederne for rengøring Albertslund, så giv os endelige et kald på tlf. 61 24 24 24, eller udfyld kontaktformularen til højre.

Hvorfor vælge VIKA-Clean til rengøring i Albertslund?

Hos VIKA-Clean har vi stor erfaring med rengøring Albertslund. Du kan derfor være sikker på, at det resultat vi leverer, afspejler vores professionalitet. Vi er alle uddannet i at håndtere de rengøringsremedier der skal til for at sikre et sundt miljø, både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Hos VIKA-Clean er du garanteret:

  • Fleksibilitet i forhold til dit behov for rengøring
  • Vi overholder altid vores aftaler
  • Vores medarbejdere er søde og imødekommende
  • Grundig og professionel rengøring

Giv os et kald og hør mere

Har du nogen spørgsmål til dine muligheder for rengøring i Albertslund, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean