Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Om os

VIKA-clean er et søsterselskab til VIKA-flyt. VIKA flyt blev grundlagt i 2012 af to vognmænd, Lasse og Jesper, der i dag drives af Lasse.

Lasse har bragt mere end 30 års erfaring med ind i VIKA-clean. VIKA-clean er i dag selvstændigt  og ledes som et selvstændigt firma af Emilie Egelund Jensen.

Hele VIKA huset beskæftiger 25 folk, der alle arbejder på at vores kunder får en uovertruffen service.

Alle VIKA´s biler udstyret med GPS der minimerer spildtid der bruges til at køre ud , og vores personale bliver løbende uddannet inden for deres respektive erhverv.

Vi har med vilje valgt at inkludere en behagelig blå farve i vores logo, da blå symboliserer tillid.

Vi leverer høj rengørings kvalitet i hele Storkøbenhavn 365 dage om året, døgnet rundt.

VIKA-clean lægger stor vægt på service, tillid, ærlighed og kvalitet som er vores kerneværdier i virksomheden. Når du skal have en pris på rengøring, kommer en af vores kundekonsulenter ud og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring. Du betaler naturligvis heller ikke for, at vores kundekonsulent kommer ud, for at kunne give et fair tilbud til jer.

Det gælder selvfølgelig både erhvervsrengøring og privat rengøring.

Vi er forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som en kunde en tryghed hvis der skulle ske noget med dit indbo.

VIKA-clean tilbyder rengøring til både private og erhverv. Har du nogle specifikke forespørgsler med din rengøring, så tag kontakt.

Læs mere om vores rengøring i København her.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean