Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Storcenterrengøring

storcenterrengøringEt storcenter er på grund af størrelsen og de mange forskellige butikker lidt af en opgave at gøre rent. Det betyder dog ikke, at man ikke bør være grundig med rengøringen i storcenteret. Hvis kunderne kommer til et nusset og beskidt storcenter, er det nemlig meget sandsynligt, at de ikke kommer tilbage igen. Derimod virker et funklende rent og velduftende langt mere tiltrækkende og appellerende på kunderne, hvilket i sig selv er grund nok til at få udført en grundig storcenterrengøring. Samtidig sikrer man ved at gøre ordentligt rent også et sundt og godt indeklima for de medarbejdere, der har deres daglige gang i centeret. Selvom det er noget af en opgave at gøre rent i et helt storcenter, er det altså det værd at gøre en indsat for et flot center. Heldigvis er vi hos VIKA-clean eksperter i rengøring, og vi står også gerne for at gøre storecentre rent, så de bliver flotte, rare at være i og tiltrækkende for både kunder og medarbejdere.

Vi tilbyder storcenterrengøring

Vi har hos VIKA-clean gjort rent i mange år, hvilket gør, at vi godt tør kalde os selv eksperter inden for rengøring. Vi klarer mange opgaver for både private og erhverv, heriblandt rengøring af storcentre. Vores filosofi er, at god rengøring fremkommer som en kombination af godt udstyr og de rette rengøringsprodukter og så kompetente og erfarne folk, der ved, hvordan de skal bruges. Derfor kan du med os være sikker på, at vi ved, hvad vi gør. Vores personale har været gennem uddannelse for at sikre, de har kendskab til brugen og håndteringen af forskellige produkter og kemikalier, og de kommer løbende på kurser og efteruddannelse.

Derfor tør vi godt love dig en grundig rengøring efter alle bogens regler.

Desuden gør vores store erfaring med rengøring af både storcentre og andre locations, at vi ved, hvor støvet og snavset samler sig, samt hvordan vi kommer ind i alle kroge. Når du vælger os til at sørge for din storcenterrengøring, kan du derfor være sikker på et grundigt og professionelt resultat – hver gang.

Rengøring med fleksibilitet

Rengøringen er kun halvdelen af det at være et rengøringsfirma, og derfor går vi meget op i at levere en god service til alle vores kunder. Det betyder, at vi blandt andet er meget fleksible, og hvad enten du ønsker rengøring om natten, eller i dagtimerne mens kunderne er til stede, klarer vi opgaven med et smil. Desuden lægger vi en ære at være pålidelige, så hvis vi har lavet en aftale, kan du roligt stole på, at vi dukker op til tiden og får arbejdet gjort. Hos os får du altså ikke kun god og grundig rengøring, men du bliver også mødt med en god service, uanset hvem du er, og hvad du ønsker af os. Vi tager nemlig imod både store og små opgaver inden for storcenterrengøring og andre rengøringer. Vi kommer også gerne ud akut, hvis der skulle blive brug for det. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig med vores storcenterrengøringsservice, er du meget velkommen til at kontakte os

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean