Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Kontorrengøring

Går du op i dine medarbejderes generelle helbred?

I så fald, er det en god idé at overveje hvilken kontorrengøring, der bliver udført på dit kontor.
Mange undervurderer konsekvenserne af dårlig indeklima, som resultat af dårlig rengøring. Den lille ændring kan nemlig gøre en kæmpe forskel for dine medarbejderes helbred.

Hos VIKA Clean kan vi hjælpe dig med kontorrengøringen. Ring til os på Tlf. 61 24 24 24, og vi får os en snak omkring mulighederne for din virksomhed.

Fordele ved vores kontorrengøring

Bedre rengøring mindsker sygedage blandt medarbejdere

På et kontor er man ofte mange mennesker, der går tæt op af hinanden over et længere tidsrum. Det betyder desværre også, at betingelserne for smitte af f.eks. virus og forkølelse, er optimale. Ved grundig rengøring kan det dog forhindres. Det kan derfor være med til at mindske dine medarbejderes sygedage.

Derudover, vil det også give bedre arbejdsbetingelser i forhold til indeklima. Dårlig rengøring kan give et dårligt indeklima, hvilket kan resultere i hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær for den enkelte medarbejder.

Derfor er det en god idé at genoverveje kontorrengøringen i din virksomhed, hvis du ønsker optimale betingelser for et sundt arbejdsmiljø, for både dig og dine medarbejdere.

Læs mere om symptomer på dårligt indeklima her.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, for at høre nærmere.

Kvalitetssikret kontorrengøring til den bedste pris

Vi ved, hvor vigtig en grundig rengøring er for dig og din arbejdsplads. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi bruger kun uddannet personale, der har kompetencer inden for korrekt håndtering af den kemi, der bliver brugt i forbindelse med rengøringen. Derfor bliver den konsekvent og altid udført til punkt og prikke.
På den måde kan vi forsikre at ingen kemirester bliver efterladt til de medarbejdere, der skal opholde sig på kontoret dagen efter.

Udover rengøring af kontor udfører vi også;

Effektivt og erfarent personale

Vores personale er uddannet og erfaren, hvilket betyder, at vi kan udnytte tiden effektivt og få gjort store arealer grundigt rent på kort tid.

På den måde kan der også være penge for dig at spare, hvis du beslutter at bruge os til din kontorrengøring. Vi har sans for vores kunders ønsker og behov, hvilket betyder, at vi er fleksible og gerne laver specielle aftaler med dig, hvis du har brug for det.

Vi kan klare alle opgaver, store som små, og vi bestræber os på at levere et fejlfrit resultat hver gang. Så hvis du har brug for en grundig kontorrengøring på dit kontor, står vi klar til at gøre vores indtog.

Bestil vores gratis rengøringskonsulent

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan spare penge med VIKA-clean eller ej? Så giver vi dig gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave med kontorrengøring.
Det foregår ved, at vi sender vores gratis rengøringskonsulent ud til din virksomhed for at få en forståelse for opgaven, hvorefter vi giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller send en mail på info@vika-clean.dk.

kontorrengøring

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean