Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Butiksrengøring

Et besøg i en butik skal gerne ende med en stærk helhedsoplevelse når man går derfra. Derfor er det utrolig vigtigt, at rengøringen bliver taget seriøst, da en detalje som støv i hjørner kan give et sjusket billede af butikken.

Mangler du tid og overskud til rengøringen af din butik? Giv os et kald på 61 24 24 24, og vi finder en løsning for butiksrengøring til dig.

Fordele ved vores butiksrengøring

Godt indeklima for dig og dine kunder

Lige så vigtigt som det at have et rent hjem, lige så vigtigt er det at have en ren butik. Ligesom i hjemmet, er det meget rarere at opholde sig, hvis der ikke er fyldt med snavs og støv i krogene.

Derfor skal man ikke undervurdere, hvad et godt indeklima kan gøre for både kunder og medarbejdere der opholder sig i butikken.

Læs mere om årsager til dårligt indeklima her.

Indbydende og lækker butik

Som indehaver af en butik, er det som oftest andre ting end rengøringen der bliver prioriteret højest.

Den står som regel nederst på den daglige to-do liste, men er overordnet noget af det vigtigste, når din butik skal fremstå indbydende og lækker.

Det er vi hos VIKA-clean godt klar over. Derfor tilbyder vi at gøre arbejdet for dig. Vi har stor erfaring med rengøring for både private og erhverv, og vil derfor sørge for, at der aldrig er en finger at sætte på den daglige vedligeholdelse af din butik. Ring til os på 61 24 24 24, og vi kan tage en snak omkring muligheder for rengøring i din butik.

Når det kommer til erhvervsrengøring, udfører vi også rengøring indenfor:

Butiksrengøring til alle størrelser

Hvad enten du har en stor butik i flere etager eller en mindre butik, kommer vi gerne og udfører din butiksrengøring. Ingen butik er for stor eller lille for os.

Vi har både det rette udstyr og personale, der skal til for at sikre dig et tilfredsstillende resultat hver gang. Det gør, os i stand til hurtigt og effektivt at klare rengøringen, frem for hvis du skulle stå for det hele selv.

Effektive arbejdsmetoder

Vores effektive arbejdsmetoder gør desuden, at vi kan holde priserne på et minimum, så du slipper for at skulle betale i dyre domme, for en ren og præsentabel butik. En pæn og ren butik, behøver hverken at koste dig tid eller dyre domme.

Ring og få et uforpligtende tilbud

For os er tilfredshed fra vores kunder alfa og omega. Derfor ved vi også hvad det vil sige at yde god service. Vi prøver altid at imødekomme vores kunders ønsker, da vi af erfaring ved, at behovene for rengøring varierer fra butik til butik.

Uanset om du ønsker rengøring om natten, rengøring en gang om ugen, oftere end det, eller noget helt andet, så lægger vi altid en skræddersyet plan omkring rengøringen af din butik.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter, hvad vi kan gøre for dig og din butik, kan du enten smide en mail på info@a2vent.dk, eller bare give os et kald på tlf. 61 24 24 24

butiksrengøring

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean