Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Erhvervsrengøring København

Få skrubbet dine kontorer, din butik eller dit lager indbydende rent med erhvervsrengøring København. Med vores erfarne rengøringshold får du rengøring i topkvalitet til gode priser.

Vi rykker rundt til hele Sjælland, og sikrer et sundt indeklima og præsentable erhvervslokaler.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på 61 24 24 24.

Med vores erhvervsrengøring København får du…

Vi gør grundigt rent i alle rum og har særligt fokus på at sikre det sunde indeklima, rengøre de typiske kontaktflader og gøre lokalerne indbydende og rare at være i.

“Vi kører ud til alle områder af Storkøbenhavn“

Hvorfor vælge Vika-Clean?

Erfarent rengøringsholderhvervsrengøring københavn
Vores rengøringshold har gjort rent i mange erhvervslokaler, og har indgående erfaring med hvilke rengøringsmidler, der skal bruges til hvad – og hvordan man opnår det bedste resultat.

Fleksibilitet i vores aftaler
Vi gør en dyd ud af at være fleksible – og du kan altid skræddersy rengøringsaftaler, så de passer perfekt ind i jeres arbejdsskema.

Sikrer et sundt indeklima fri fra støv
Et sundt og behageligt indeklima er alfa og omega på alle arbejdspladser. Hver dag ophobes støvpartikler og tusindvis af bakterier sig indendørs. Det gemmer sig i tæpper, på møbler, i computertastaturer og på dørhåndtag. Alt sammen kan forårsage sløvhed, hovedpine og allergi.

Vika-Clean har stort fokus på at gøre dit indeklima sundt – så dig og dine medarbejdere indånder sund luft på arbejdspladsen hver dag.

Bestil allerede nu ved at ringe til os på 61 24 24 24.

Læs mere om indeklimagener på kontoret på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Ordentlige priser
Vi kører kun med fornuftige priser, der giver mening for alle parter.

Få en rengøringskonsulent ud gratis
Ønsker du at få vurderet dine lokaler, før du bestiller rengøring, kan vi kvit og frit sende en rengøringskonsulent ud. Her kan vi i fællesskab vurdere, hvad du har behov for.

Bestil din erhvervsrengøring København

Vil du vide mere om vores rengøring til erhverv?

Ring til os på 61 24 24 24  eller send os en besked i kontaktformularen. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udfører også håndværkerrengøring og lagerrengøring.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean