Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Erhvervsrengøring København

Er du på udkig efter et rengøringsfirma, der kan stå for jeres erhvervsrengøring København? Så er du landet det rigtige sted. Hos VIKA-Clean sørger vi for, at jeres erhvervslokaler skinner.

Vi rykker ud til hele Sjælland, og sikrer et sundt indeklima og præsentable erhvervslokaler.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at give os et kald på 61 24 24 24, eller sende en besked i kontaktformularen til højre.

Med vores erhvervsrengøring København får du…

En ren og indbydende arbejdsplads betyder mere end man lige tror. Det er nemlig ikke kun vigtigt at give sine kunder et godt førstehåndsindtryk. Dine medarbejdere får også et sundt og rart miljø at udføre deres arbejde i.

Med erhvervsrengøring København er du derfor sikret:

    • Lækre indbydende lokaler
    • Godt arbejdsmiljø for dine ansatte
    • Støvpartikler forbliver på et minimum
    • Kvalitetssikret rengøring

    • Konkurrencedygtige priser

Om det er butiksrengøring, lagerrengøring eller kontorrengøring står vores rengøringshold klar til at give jeres lokaler en kærlig hånd.

Hvorfor vælge VIKA-Clean til at sørge for jeres erhvervsrengøring København?

Erfarent rengøringshold

erhvervsrengøring københavnVores medarbejdere har alle stor erfaring med erhvervsrengøring København. Vi er uddannet i at håndtere professionelle rengøringsmidler, hvilket betyder, at vi ved hvordan man opnår det bedste resultat.

Vi gør grundigt rent i alle rum og har særligt fokus på at sikre det sunde indeklima, rengøre de typiske kontaktflader og gøre lokalerne indbydende og rare at være i.

Fleksibilitet i vores aftaler

Vi gør en dyd ud af at være fleksible. Vi ved nemlig, at det ikke er alle tidspunkter af døgnet I har mulighed for at få foretaget en rengøring. Med VIKA-Cleans erhvervsrengøring København, kan du derfor få skræddersyet rengøringsaftaler, der passer ind i jeres arbejdsskema – uanset tidspunktet af døgnet.

Sikrer et sundt indeklima fri fra støv

Et sundt og behageligt indeklima er alfa og omega på alle arbejdspladser. Hver dag ophobes støvpartikler og tusindvis af bakterier sig indendørs. Det gemmer sig i tæpper, på møbler, i computertastaturer og på dørhåndtag. Alt sammen kan forårsage sløvhed, hovedpine og allergi.

VIKA-Clean har stort fokus på at gøre dit indeklima sundt, så dig og dine medarbejdere indånder luft der hverken gør jer sløve eller giver hovedpine.

Bestil allerede nu ved at ringe til os på 61 24 24 24.

Læs mere om indeklimagener på kontoret på Arbejdstilsynets hjemmeside.


Få en rengøringskonsulent ud gratis

Ønsker du at få vurderet dine lokaler, før du bestiller rengøring, kan vi kvit og frit sende en rengøringskonsulent ud. Her kan vi i fællesskab vurdere, hvad du har behov for.

Bestil din erhvervsrengøring København

Vil du vide mere om vores rengøring til erhverv?

Ring til os på 61 24 24 24  eller send os en besked i kontaktformularen. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udfører også håndværkerrengøring og lagerrengøring.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean