Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Erhvervsrengøring Albertslund

Har din virksomhed brug for erhvervsrengøring Albertslund?

Vælger du VIKA-clean, er du altid sikret skinnende rene lokaler og en tryg behandling med dine behov i centrum. Hos os bliver du mødt af et engageret hold, der vægter kvalitet, service og tillid højt – til gavn for dig og din virksomhed.

Skal vi være dit rengøringsfirma Albertslund? Kontakt os på telefon 61 24 24 24 for en uforpligtende snak om dine behov.

Alt indenfor erhvervsrengøring Albertslund

VIKA-clean er en virksomhed med ambitioner om at tilbyde dig en suveræn service – uanset om du ejer en mindre virksomhed med et beskedent kontor, om du driver en større butik, eller om du har brug for grundig rengøring af virksomhedens lagerlokaler.

Vi tilbyder næsten alle tænkelige former for erhvervsrengøring. Det betyder, at du kan få dækket stort set alle dine rengøringsbehov, når du vælger VIKA-clean som din foretrukne leverandør af erhvervsrengøring Albertslund.

Vi kan blandt andet tilbyde:

erhvervsrengøring albertslund

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

Som leder bør du prioritere erhvervsrengøring højt – hvad end du ejer en butik med to ansatte, eller om du er direktør i en kæmpekoncern med 10.000 ansatte. Her kan du læse et udpluk af grundene til, at rengøring i virksomheden er vigtigt.

Kontorrengøring holder sygefraværet nede
Du og dine kollegaer opholder jer 7-8 timer om dagen på kontoret – nogle dage endnu flere. Derfor er det vigtigt med et sundt indeklima. Og det er regelmæssig rengøring med til at sikre.

Men rengøring forbedrer ikke kun indeklimaet. Det er også et vigtigt våben i kampen mod bakterier. De fleste tænker måske ikke over det, men kontorer bugner af bakterier. Tastaturer, dørhåndtag og dørknapper er de rene bakteriebomber.

Det er måske også en af grundene til, at korttidssygefravær blandt medarbejdere i 57 % af tilfældene skyldes infektionssygdomme. Selvfølgelig er det næsten umuligt helt at undgå sygdom blandt medarbejderne – men med hyppig og grundig kontorrengøring er det muligt at begrænse medarbejdernes sygefravær væsentligt.

Vælger du VIKA-clean som din leverandør af erhvervsrengøring i Albertslund, er du selvfølgelig sikret en grundig rengøring, der kommer bakterier og skadelige partikler på kontoret til livs.

Butiksrengøring gør din butik indbydende
Ligesom på kontoret bliver overflader i butikker rørt af mange mennesker dagligt – måske af endnu flere. Derfor er rengøring måske endnu mere vigtigt her end på kontorer og i andre erhvervslokaler.

Samtidig er butiksrengøring med til at sikre et bedre indeklima for både dig, dine ansatte og jeres kunder. Rengøring gør ikke mindst lokalerne mere præsentable – og en flot og indbydende butik sælger bare varer bedre end en sjusket rodebiks.

Har du brug for at få rengjort dine butikslokaler i Albertslund, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte VIKA-clean for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 61 24 24 24, eller skriv til os på info@vika-clean.dk

Hvorfor vælge VIKA-clean som din leverandør af erhvervsrengøring Albertslund?

Der er flere gode grund til at vælge VIKA-clean til at håndtere din erhvervsrengøring i Albertslund.

Tryg behandling
Hos VIKA-clean bliver du altid mødt af medarbejdere, der brænder for at levere kompromisløs kvalitet. Vi har udvalgt vores personale på baggrund af deres faglige kompetencer – men i høj grad også deres motivation. Og så er vi selvfølgelig fuldt forsikrede. Det sikrer en tryg og tillidsvækkende rengøring.

Rengøring, der fremmer arbejdsmiljøet
Hos VIKA-clean ved vi, at rengøring ikke kun er for syns skyld. Det skal også fremme trivslen på arbejdspladsen og forbedre indeklimaet – for kunder såvel som medarbejdere. Vores medarbejdere ved, hvordan de skal bruge produkter og udstyr, så din virksomhed bliver ren og hygiejnisk – både i kontor- og butiksområder og på toiletter og køkkener, hvor bakterier hurtigt hober sig op.

Fleksible aftaler til lave priser
Vi arbejder, når du har brug for det – og hvor du har brug for det. Skal du for eksempel bruge erhvervsrengøring i Albertslund på et bestemt tidspunkt et bestemt antal gange om ugen, er det vores udgangspunkt.

Og så er vores priser konkurrencedygtige.

Få et gratis besøg af en rengøringskonsulent

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor erhvervsrengøring Albertslund?

Vi sender gerne en rengøringskonsulent ud til din virksomhed ganske gratis og uforpligtende. Kontakt os på 61 24 24 24 eller gennem kontaktformularen.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean