Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Erhvervsrengøring Albertslund

Har din virksomhed brug for erhvervsrengøring Albertslund?

Vælger du VIKA-clean, er du altid sikret skinnende rene lokaler og en tryg behandling med dine behov i centrum.

Hos os bliver du mødt af et engageret hold, der vægter kvalitet, service og tillid højt til gavn for dig og din virksomhed.

Alt indenfor erhvervsrengøring Albertslund

VIKA-clean er en virksomhed med ambitioner om at tilbyde dig en suveræn service. Uanset om du ejer en mindre virksomhed med et beskedent kontor, om du driver en større butik, eller om du har brug for grundig rengøring af virksomhedens lagerlokaler.

Vi tilbyder næsten alle tænkelige former for erhvervsrengøring. Dermed er du sikret at få opfyldt alle dine behov, når du vælger VIKA-clean som din leverandør af erhvervsrengøring Albertslund.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Derfor skal du vælge VIKA-clean

Der er flere gode grund til at vælge VIKA-clean til at håndtere din erhvervsrengøring i Albertslund.

Tryg behandling

Hos os bliver du altid mødt af medarbejdere, der brænder for at levere kompromisløs kvalitet. Vi har udvalgt vores personale på baggrund af deres faglige kompetencer men i høj grad også deres motivation.

Og så er vi selvfølgelig fuldt forsikrede. Det sikrer en tryg og tillidsvækkende rengøring.

Rengøring, der fremmer arbejdsmiljøet

Hos VIKA-clean ved vi, at rengøring ikke kun er for syns skyld. Det skal også om fremme trivslen på arbejdspladsen og forbedre indeklimaet for kunder såvel som medarbejdere.

Fleksible aftaler til lave priser

Vi arbejder, når du har brug for det og hvor du har brug for det. Skal du for eksempel bruge erhvervsrengøring i Albertslund på et bestemt tidspunkt et bestemt antal gange om ugen, er det vores udgangspunkt.   

Og så er vores priser konkurrencedygtige.

Få et gratis besøg af en rengøringskonsulent

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor erhvervsrengøring Albertslund?

Vi sender gerne en rengøringskonsulent ud til virksomheden ganske gratis og uforpligtende. Kontakt os på 61 24 24 24 eller gennem kontaktformularen.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean