Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Rengøring af dødsbo

rengøring af dødsboHos VIKA-Clean besidder vi stor erfaring indenfor rengøring efter, at dødsboer er ryddet.

Vi udfører grundig rengøring efter hygiejniske principper, hvilket gør, at der ikke er behov for yderligere rengøring efter, at vi har udført rengøring af dødsboet.

Når du lader dit valg falde på VIKA-Clean er du altid sikret et godt resultat, da vi lægger stor vægt både på god service samt omhyggelighed i forbindelse med det udførte arbejde.

Stor erfaring med rengøring af dødsbo

Såfremt du gerne vil have hjælp til at få udført professionel rengøring fra et erfarent og professionelt firma, er VIKA-Clean de helt rigtige til at hjælpe dig med opgaven. Med stor erfaring indenfor rengøring af dødsboer kan vi hjælpe dig til at sikre en omfattende og grundig rengøring.

 

Vi medbringer naturligvis selv alle nødvendige rengøringsmidler samt rengøringsmateriel til at sikre dig et godt resultat i den svære situation.

Rengøring med fokus på omhyggelighed, kvalitet og pris

I forbindelse med at vi udfører rengøring af dødsbo på Sjælland, kan du altid forvente at få udført et grundigt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi besidder stor erfaring med rengøring af dødsboer i området omkring København og lægger altid stor vægt på at sikre dig et godt og solidt stykke arbejde – uanset rengøringsopgavens omfang. Vi respekterer reglerne for dødsbo, og sørger for at alting bliver gjort efter regler ved dødboskifte.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du gerne vil have mere at vide om dine muligheder for at få en hjælpende hånd med rengøring af et dødsbo i området omkring København, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om priser.

Vi står altid klar til at skræddersy dig en god og passende løsning, hvor der vil blive udført grundig rengøring af høj kvalitet indenfor de aftalte rammer – og til den aftalte tid.

Ønsker du at samle flere rengøringsløsninger et sted, har vi samlet en oversigt af alle vores rengøringsløsninger her.

Kontakt

VIKA-clean

Roskildevej 5, 2.

2620 Albertslund

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

DMCA.com Protection Status

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean