Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Privatrengøring

Hos VIKA-Clean tilbyder vi professionel hjælp til privatrengøring.

Med privatrengøring har du mulighed for at spare dig selv for oceaner af tid og kan samtidig sikre, at din bolig forbliver pæn og ren.

Stor erfaring indenfor privatrengøring i København

Hos VIKA-Clean har vi igennem tiden udført privatrengøring for en lang række privatpersoner med bopæl i området omkring Købenavn.

Vi tage os gerne af alt lige fra aftørring af støv til gulvask og vinduespolering. Kort og godt er vi de helt rigtige til at hjælpe dig med privatrengøring, hvis du gerne vil have et godt og ønskværdigt resultat.

Fokus på Kvalitet og Anbefalinger

Når du vælger at benytte dig af os til privatrengøring i København, kan du altid forvente at få et godt resultat. Vi er et kvalitetsbevidst firma, som sætter grundighed og god service i højsædet. Du kan derfor med andre ord altid forvente at få et godt resultat, når du overlader rengøringsarbejdet til os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på privatrengøring

To opgaver er aldrig ens. Derfor står vi hos VIKA-Clean naturligvis klar til at skræddersy dig et unikt tilbud, som specifikt passer til netop de ønsker og behov, som du måtte have.

Vi lægger stor vægt på at sikre en god fleksibilitet i forbindelse med, at privatrengøring udføres i området omkring København, og du kan derfor altid forvente at få en kundetilpasset løsning til netop dine behov, hvor der vil blive lagt vægt på at skræddersy en løsning, som vil passe til netop dig.

Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd med privatrengøring i hjemmet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med professionel privatrengøring.

Den bedste rengøring

★★★★★
5 5 1
Til dato den bedste privat rengøring jeg har fået.

Godt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Søde rengørings damer der forstår at gøre det ordentligt rent

Flytterengøring

★★★★★
5 5 1
Camilla og Emilie fra Vika-Clean ordnede en flytterengøring for mig i dag.... stor tak til jer, piger! I var supersøde, meget professionelle og virkeligt grundige. Jeg var meget tilfreds og vil varmt anbefale jeres arbejde til andre

Dygtige fagfolk

★★★★★
5 5 1
2 arbejdsomme og grundige piger, der afleverer en flot rengøring.

Godt firma

★★★★★
5 5 1
Super service!

Sikke et professionelt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Hold da op hvor er gode og profesionelle !!

Rengøring i butikken

★★★★★
5 5 1
Har haft Vika-Clean til at rengøre min butik efter lukketid. Den står altid sprit-ny næste morgen så kan kun anbefale dem! 5/5 stjerner her fra!

Rengøring efter fest!

★★★★★
5 5 1
Vika clean stod for rengøringen efter vi havde holdt stor fest. Det gjorde de rigtig godt. Pålidelige, ordentlige, bedste pris, venlige og fleksible.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean