Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Privat

I et hjem, hvor man bruger det meste af sin vågne tid, er det ikke mærkeligt, at der hurtigt bliver beskidt. Men samtidig er det ikke særlig rart at opholde sig i et hjem, hvor der er støv på trappen og snavs i hjørnerne. Derfor bliver man fra tid til anden nødt til at gøre rent. Det er naturligvis forståeligt i en travl hverdag, at rengøringen ikke lige er det første, man har lyst til, når man kommer hjem efter en lang dag. Det findes der heldigvis midler for. Hos VIKA-clean er vi nemlig eksperter i rengøring, og vi står gerne for privat rengøring af dit hjem uanset størrelse og beliggenhed.

Grundig rengøring af dit hjem

Hos VIKA-clean er vi et professionelt rengøringsteam med forståelse for udstyr og rengøringsprocedurer, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat hver gang. Vi har stor erfaring med rengøring både hos private, erhverv og i offentlige instanser. Derfor er vi de rigtige at vælge, når du skal have gjort rent i dit hjem. Det er nemlig ikke alene meget rarere for dig at komme hjem til et velduftende og flot hjem, men et rengjort hus vil også virke langt mere indbydende på gæster og besøgende. Sidst er det også langt sundere at opholde sig i et hus, hvor indeklimaet er godt. Hvis du har bedre ting at bruge din tid på end rengøring i hjemmet, er vi derfor de helt rette at kontakte. Vi ved nemlig, at god og grundig rengøring er en kombination af de rette kompetente folk og det rette udstyr. Derfor bruger vi kun uddannede rengøringsfolk, der har erfaring med rengøring og løbende kommer på kurser og efteruddannelse inden for blandt andet brug og håndtering af rengøringsprodukter og kemikalier. Når du vælger os, er du derfor ikke alene sikker på en grundig rengøring af dit hjem, men du kan også være sikker på, at vi ved, hvad vi gør. Hvis du ønsker dig rengøring, der er professionelt udført hele vejen igennem, er vi derfor de rette at kontakte.

Pålidelig og privatrengøring

Det er ofte meget individuelt, hvor ofte forskellige mennesker vil have gjort rent i dit hjem. Derfor er vi meget fleksible og sørger for at lave en skræddersyet aftale med dig, om hvornår og hvor ofte vi skal komme og udføre privatrengøring i dit hjem. På den måde forsøger vi altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Desuden er vi meget pligtopfyldende, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt vi dukker op til den aftalte tid eller ej – vi er der altid til tiden og får arbejdet gjort. Med privatrengøring fra os bliver rengøringen altså hurtigt til noget, som du slet ikke behøver skænke en tanke. Kunne du godt tænke dig det, sender vi gerne en gratis rengøringskonsulent ud for at vurdere opgaven. Det gør det nemmere for os at give dig et uforpligtende tilbud på din privat rengøring, så du ved, hvad du går ind til.

Den bedste rengøring

★★★★★
5 5 1
Til dato den bedste privat rengøring jeg har fået.

Godt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Søde rengørings damer der forstår at gøre det ordentligt rent

Flytterengøring

★★★★★
5 5 1
Camilla og Emilie fra Vika-Clean ordnede en flytterengøring for mig i dag.... stor tak til jer, piger! I var supersøde, meget professionelle og virkeligt grundige. Jeg var meget tilfreds og vil varmt anbefale jeres arbejde til andre

Dygtige fagfolk

★★★★★
5 5 1
2 arbejdsomme og grundige piger, der afleverer en flot rengøring.

Godt firma

★★★★★
5 5 1
Super service!

Sikke et professionelt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Hold da op hvor er gode og profesionelle !!

Rengøring i butikken

★★★★★
5 5 1
Har haft Vika-Clean til at rengøre min butik efter lukketid. Den står altid sprit-ny næste morgen så kan kun anbefale dem! 5/5 stjerner her fra!

Rengøring efter fest!

★★★★★
5 5 1
Vika clean stod for rengøringen efter vi havde holdt stor fest. Det gjorde de rigtig godt. Pålidelige, ordentlige, bedste pris, venlige og fleksible.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean