Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Om os

VIKA-clean er et søster selskab til VIKA-flyt som blev startet for 5 år siden af 2 vognmænd.

Lasse og Jesper har bragt mere end 30 års erfaring med ind i VIKA-flyt og nu givet deres erfaring som selvstændige videre i VIKA-clean

Hele VIKA huset beskæftiger i dag over 25 folk fast, og har en driftleder som sørger for, at alle vores kunder får en super god service, til den helt rigtige pris.

Alle VIKA´s biler er nye og udstyret med GPS, og vi er meget stolte over at vores sorte og blå biler, som i dag er et symbol på tillid, service, kvalitet i hele stor københavn som vi naturligvis dækker 365 dage om året, døgnet rundt.

VIKA-clean lægger stor vægt på service, tillid, ærlighed og kvalitet som er vores kerneværdier i virksomheden, at vi så også kan gøre det til en helt korrekt og fair pris er jo kun et plus, det skyldes vores dygtige kundekonsulenter, der meget gerne kommer ud og giver et uforpligtende tilbud på din rengøring, og det er naturligvis helt gratis.

Dette gælder selvfølgelig både erhvervsrengøring og privat rengøring.

Ingen rengøring er for stor eller for lille for os.

Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som en kunde en tryghed hvis der skulle ske noget med dit indbo.

Vi vil glæde os meget til at gøre din rengøring til en personlig rengøring

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean