Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Flytterengøring

I forbindelse med en flytning er det naturligvis altid i høj grad vigtigt, at man sørger for at aflevere hjemmet i pæn og rengjort tilstand.

VIKA-clean er en virksomhed, som i tidens løb har hjulpet et væld af danske privatpersoner med flytterengøring.

Såfremt du gerne vil have en hjælpende hånd med flytterengøring, og du i den forbindelse godt kunne tænke dig at få professionel hjælp fra et kompetent og erfarent firma, der har stor erfaring indenfor rengøring i forbindelse med flytninger, er VIKA-clean uden tvivl et rigtig godt kort at have på hånden.

Flytterengøring i København med kvalitet i centrum

Kvalitet er et væsentligt nøgleord, som VIKA-clean vægter højt i det daglige. Det betyder derfor med andre ord, at du i forbindelse med rengøringshjælp fra VIKA-clean vil have mulighed for at få professionel hjælp til at sikre

Attraktive priser

VIKA-clean er en virksomhed, der foruden et godt og veludført stykke arbejde også vægter gode priser særdeles højt.

Såfremt du godt kunne tænke dig at få en hjælpende hånd med at få lavet professionel flytterengøring i København, står vi altid kar til at hjælpe dig med at tage hånd om opgaven.

Hvis du gerne vil have mere at vide, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere om hjælp til flytterengøring?

Er du interesseret i at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på professionel hjælp til flytterengøring, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte VIKA-clean med henblik på at få udarbejdet et tilbud på din opgave.

To opgaver er sjældent ens, og derfor står vi altid klar til at skræddersy dig et unikt tilbud på hjælp til rengøring i forbindelse med en flytning, således du altid er sikret et godt og ønskværdigt resultat.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean