Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Kontorrengøring

kontorrengøringGår du op i dine medarbejderes generelle sundhed? Ønsker du et godt indeklima på arbejdspladsen, hvor medarbejderne trives og har de bedste vilkår for at udføre godt arbejde? Så er det måske på tide at se på, hvilken kontorrengøring, der bliver udført på dit kontor. Mange undervurderer effekten af kontorrengøring, men en lille forskel i udførelsen kan betyde en stor forskel i antallet af syge medarbejdere.

Søger du efter rengøring på kontoret?

På et kontor er man nemlig ofte mange mennesker, der går tæt op af hinanden over et længere tidsrum. Det betyder de optimale betingelser for smitte af f.eks. virus og forkølelse. Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort grundigt rent, sådan at bakterierne og dermed risikoen for smitte bliver minimeret. Samtidig gør en grundig kontorrengøring også underværker for indeklimaet, som også gør en stor forskel for medarbejdernes præstation.

I et rum med dårligt indeklima har man nemlig ofte sværere ved at koncentrere sig, ligesom man kan føle sig træt og tung i hovedet. Hvis du ønsker at give dine medarbejdere de optimale betingelser for en sund og effektiv hverdag på arbejdet, kan det derfor være, du skal kaste et blik på din kontorrengøring.

Vi tilbyder kontorrengøring i høj kvalitet til en god pris

Hvis du ønsker en effektiv og grundig kontorrengøring, der er i orden hver gang, er vi måske noget for dig. Hos VIKA-clean forstår vi vigtigheden af, at kontorrengøringen bliver udført til punkt og prikke. Det betyder også, at vi kun bruger uddannet personale, der har kompetencer inden for korrekt håndtering af den kemi, vi bruger i forbindelse med rengøringen. På den måde bliver du fri for kemirester rundt omkring i dit kontor, hvilket jo heller ikke er sundt for de medarbejdere, der skal bruge deres dag på kontoret. Et uddannet og erfarent personale der er ansat i vores rengøringsfirma betyder også, at vi kan udnytte tiden effektivt og få gjort store arealer gjort grundigt rent på kort tid.

Få effektiv rengøring på kontoret med VIKA-Claean’s rengøringsmidler til erhverv

På den måde kan der også være penge for dig at spare, hvis du beslutter at bruge os til din kontorrengøring. Vi har sans for vores kunders ønsker og behov, hvilket betyder, at vi er fleksible og gerne laver specielle aftaler med dig, hvis du har brug for det. Vi kan klare alle opgaver, store som små, og vi bestræber os på at levere et fejlfrit resultat hver gang. Så hvis du har brug for en grundig kontorrengøring på dit kontor, står vi klar til at gøre vores indtog.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan spare penge med VIKA-clean eller ej? Så giver vi dig gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave med kontorrengøring. Det foregår ved, at vi sender vores gratis rengøringskonsulent ud til din virksomhed for at få en forståelse for opgaven, hvorefter vi giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Den bedste rengøring

★★★★★
5 5 1
Til dato den bedste privat rengøring jeg har fået.

Godt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Søde rengørings damer der forstår at gøre det ordentligt rent

Flytterengøring

★★★★★
5 5 1
Camilla og Emilie fra Vika-Clean ordnede en flytterengøring for mig i dag.... stor tak til jer, piger! I var supersøde, meget professionelle og virkeligt grundige. Jeg var meget tilfreds og vil varmt anbefale jeres arbejde til andre

Dygtige fagfolk

★★★★★
5 5 1
2 arbejdsomme og grundige piger, der afleverer en flot rengøring.

Godt firma

★★★★★
5 5 1
Super service!

Sikke et professionelt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Hold da op hvor er gode og profesionelle !!

Rengøring i butikken

★★★★★
5 5 1
Har haft Vika-Clean til at rengøre min butik efter lukketid. Den står altid sprit-ny næste morgen så kan kun anbefale dem! 5/5 stjerner her fra!

Rengøring efter fest!

★★★★★
5 5 1
Vika clean stod for rengøringen efter vi havde holdt stor fest. Det gjorde de rigtig godt. Pålidelige, ordentlige, bedste pris, venlige og fleksible.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean