Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Butiksrengøring

butiksrengøringLige så vigtigt som det at have et rent hjem, lige så vigtigt er det at have en ren butik. Ligesom i hjemmet er det både meget rarere at opholde sig der, hvis der ikke er fyldt med snavs og støv i krogene, og desuden er det også mere tiltrækkende for gæster at komme besøg et sted, hvor der er rent og velduftende. Det er altså nødvendigt at have en ren butik, både for at tiltrække kunderne og for at sikre et sundt og behageligt indeklima for medarbejderne. Dog kan det være besværligt og kedeligt arbejde at skulle gøre rent i butikken hver dag, når man hellere vil fokusere på at gøre alt det andet arbejde. I dette tilfælde behøver du dog ikke fortvivle. Hos VIKA-clean har vi nemlig stor erfaring med rengøring for både private og erhverv, og vi kan sørge for, at din butik fremstår indbydende og lækker hver dag.

Rengøring i alle slags butikker

Hvad enten du har en stor butik i flere etager eller en mindre butik, kommer vi gerne og udfører din butiksrengøring. Vi tager nemlig imod både store og små opgaver i alle slags butikker. På den måde kan du også i din butik få udført grundig og professionel rengøring, der sikrer indeklimaet og tiltrækker kunderne til din butik. Vi har nemlig både det udstyr og det personale, der skal til for at sikre dig et tilfredsstillende resultat hver gang. Det gør os i stand til hurtigt og effektivt at klare rengøringen, frem for hvis du skulle stå for det hele selv. Vores effektive arbejdsmetoder gør også, at vi kan holde priserne på et minimum, så du slipper for at skulle betale i dyre domme for en ren og flot butik.

Der er altså mange fordele ved at vælge os, når det kommer til professionel rengøring af din butik.

Få et tilbud på butiksrengøring

At være et godt rengøringsfirma kommer ikke kun an på god og grundig rengøring. Det handler nemlig også om at yde en god service, hvor man møder kundernes ønsker og behov. Det betyder, at du vil opleve en stor fleksibilitet omkring de aftaler, som vi laver med dig. Uanset om du ønsker dig rengøring om natten, rengøring en gang om ugen, oftere end det eller noget helt andet, så lægger vi altid en skræddersyet plan omkring rengøringen af din butik. Når vi så først har lagt aftalerne og fået det hele på plads, sætter vi en ære i at være til at stole på. Du vil derfor altid opleve, at vi møder op til tiden og sørger for at få arbejdet gjort. På den måde forsøger vi at yde en god service for dig, så du ikke behøver skænke rengøringen en tanke, men bare møder op til en ren og flot butik. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte dit nye rengøringsfirma i københavn.

Den bedste rengøring

★★★★★
5 5 1
Til dato den bedste privat rengøring jeg har fået.

Godt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Søde rengørings damer der forstår at gøre det ordentligt rent

Flytterengøring

★★★★★
5 5 1
Camilla og Emilie fra Vika-Clean ordnede en flytterengøring for mig i dag.... stor tak til jer, piger! I var supersøde, meget professionelle og virkeligt grundige. Jeg var meget tilfreds og vil varmt anbefale jeres arbejde til andre

Dygtige fagfolk

★★★★★
5 5 1
2 arbejdsomme og grundige piger, der afleverer en flot rengøring.

Godt firma

★★★★★
5 5 1
Super service!

Sikke et professionelt rengøringsfirma

★★★★★
5 5 1
Hold da op hvor er gode og profesionelle !!

Rengøring i butikken

★★★★★
5 5 1
Har haft Vika-Clean til at rengøre min butik efter lukketid. Den står altid sprit-ny næste morgen så kan kun anbefale dem! 5/5 stjerner her fra!

Rengøring efter fest!

★★★★★
5 5 1
Vika clean stod for rengøringen efter vi havde holdt stor fest. Det gjorde de rigtig godt. Pålidelige, ordentlige, bedste pris, venlige og fleksible.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean