Rengøringsfirma København Rengøringsfirma København

Erhverv

De fleste mennesker kender til vigtigheden af rengøring i hjemmet og gør jævnligt rent i hele huset. Det samme bør gælde for erhvervslokaler som f.eks. kontorlandskaber. Selvom det er nemmere at glemme rengøringen her, er det mindst lige så vigtigt at have et renligt arbejdsmiljø som hjemmemiljø. Når der bliver gjort rent, får man nemlig et langt bedre indeklima, hvilket både er sundere og bedre for medarbejderne. Det er desuden rarere at opholde sig et sted, hvor der er rent og lækkert, hvilket øger arbejdsglæden. Sidst men ikke mindst står et rent kontor sig langt bedre over for eventuelle besøgende og gæster. Når det kommer til kontoret, er der altså ingen grund til at springe over hvor gærdet er lavest med rengøringen. Heldigvis udfører vi hos VIKA-clean professionel og grundig erhvervsrengøring for mange forskellige slags virksomheder.

Et rent og godt arbejdsmiljø

VIKA-clean er et team af professionelle rengøringsfolk med mange års erfaring inden for både privat- og erhvervsrengøring. Det betyder, at vi har stor kendskab til forskellige rengøringsprodukter og –kemikalier, ligesom vi ved, hvordan disse skal håndteres korrekt. Derfor er vi det rette valg, når det kommer til at sikre dig et rent og godt arbejdsmiljø ved hjælp af erhvervsrengøring. Vi har forståelse for, hvor vigtigt det er, at lokalerne er friske og indbydende, når I møder ind om morgenen. Derfor udfører vi altid et arbejde i høj kvalitet, og hvis du imod forventning ikke skulle være tilfreds med den udførte erhvervsrengøring, kommer vi gerne forbi og retter fejlen. Desuden har vi gennem vores mange år i branchen udarbejdet en effektiv rengøringsmetode, hvilket gør, at vi ikke spilder tiden, men hurtigt og effektivt får klaret erhvervsrengøring. Dette fokus på effektivitet gør desuden, at vi kan tilbyde erhvervsrengøring til meget fair priser. Hvis du ikke ønsker at betale for meget for rengøring på dit kontor, er vi derfor et valg, der er værd at overveje.

Vi udfører professionel erhvervsrengøring

Hos VIKA-clean går vi meget op i at levere en professionel service til alle vores kunder. Det betyder, at vi sætter en ære i at møde dine ønsker og behov. Ønsker du dig for eksempel daglig rengøring eller blot en gang om ugen? Vi laver altid individuelle aftaler med kunden, så vi er sikre på, at kunden får, hvad han eller hun ønsker sig. Samtidig sætter vi en ære i at overholde de indgåede aftaler. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt vi dukker op til den aftalte tid eller ej. Vi er der altid til tiden, og vi får arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Lyder det som noget for dig? Så sender vi gerne en gratis rengøringskonsulent ud for at vurdere opgaven, så vi kan give et helt uforpligtende tilbud på sin opgave.

Kontakt

VIKA-clean

Fabriksparken 18 B

2600 Glostrup

info@vika-clean.dk

61 24 24 24

Rengøringskonsulent

Vi tilbyder gratis samtale med en Rengøring konsulent, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser du kan have i forbindelse med rengøring

VIKA-clean